Mobila
October 16, 2015 posted by Bianca Hau

Asortati mobila dormitor cu cea din living

119

Desi acest spatiu este utilizat doar cand dorim sa ne incarcam bateriile sau… cand vrem sa ne simtim bine, Mobilenia doreste sa va ofere o linie de mobila dormitor aparte, care va transforma aceasta camera intr-una de lux, comfortabila si mai ales, eleganta. Mobilierul pentru dormitor este la fel de esential ca si cel din living. Iar daca dumneavoastra considerati ca intr-un dormitor trebuie sa se regaseasca doar un pat, in acest caz va inselati. Dormitorul, la fel ca si restul casei poate deveni parte a conceptului  arhitectural si de amenajare interioara.

Mobila dormitor cu stil si eleganta

In conceptele de design interior moderne delimitarea spatiilor dintr-o casa este una care sa creeze mai multe lumina si spatielitate, prin folosirea sistemului open-space. Astfel, dormitorul devine singura camera ce se bucura de o separare fizica in cadrul acestui concept, iar cand vine vorba despre mobila dormitor, aceasta poate deveni elementul de completare a unui design perfect. Insa, ce inseamna un design perfect?

Aceasta intrebare nu implica doar tipul de mobila dormitor pentru care optati, ci si stilul pe care il adoptati in amenajarea intregii camere si implicit a intregii case. Nu de putine ori oamenii au tendinta de combina stilurile, fiecare camera avand un stil propriu, insa per-total putem vorbi de un amalgam nu prea estetic. Evident, exista si stiluri de amenajari in care combinarea dintre stiluri diferite pentru a obtine un aspect special al casei. Insa, combinarea mai multor stiluri de mobilier si decoratiuni trebuie sa pastreze un fir in comun, sau mai bine zis o identitate comuna. Astfel, daca pentru living ati adoptat ideea de open-space cu un mobilier ce are linii clasice de culoareinchisa, mobila dormitor poate fi de exemplu tot de un stil clasic cu diferite ornamente, dar de data, apeland la o nuanta deschisa a mobilierului.

De asemenea, combinatiile de cromatica si forme prezente la mobila dormitor trebuie sa respecte linia data de catre cea din living. Ca si indicatie generala, va putem spune ca intreaga linie de mobilier din interiorul casei trebuie pliata dupa cea din living.

Mai mult decat mobila dormitor

La Mobilenia veti putea gasi peste 15 modele de mobila dormitor completa, care include atat piesa centrala a oricarui dormitor, patul, precum si spatii de depozitare si noptiere. Pentru depozitarea asternuturilor puteti alege dintr-o paleta larga de comode ce ofera pana la 4 sertare cu sistem de inchidere fluida si anti-trantire precum si seria de dulapuri incapatoare pentru toate hainele si nu numai.

Mobila dormitor pe care v-o propunem este structurata in peste 15 modele complete pretabile pentru orice tip de dormitor si design. Datorita experientei naostre de peste 35 de ani in acest domeniu, am reusit sa ne perfectionam tehnicile de producere a mobilierului. Oferim serii complete de mobila dormitor dar si pentru living, camera copilului precum si pentru baie. Asadar, fie ca doriti sa va mobilati noua casa, sau doriti sa-i schimbati aspectul, va asteptam pe siteul nostru, www.mobilenia.ro cu cele mai bune preturi si oferte ce sunt greu de refuzat. Va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *