Accesorii mobila
October 2, 2015 posted by admin

Art Deco Zone, firma de amenajari interioare Bucuresti!

Living modern si luminos

Living modern si luminos

Daca vrei sa-ti amenajezi interiorul casei asa cum ai visat si esti in cautarea unei firmei care sa se ocupe de acest lucru, solutia perfecta o reprezinta Art Deco Zone, firma de amenajari interioare Bucuresti! Echipa de specialisti iti vor amenaja casa, in locuinta la care ai visat!  Este foarte important ca locuinta sa va reprezinte, sa spuna cate ceva despre personalitatea dumneavoastra si nu in ultimul rand sa fie functionala. Pentru toate aceste lucru Art Deco Zone – firma de amenajari interioare va vine in ajutor.

Cu o experienta de lunga durata in domeniul amenajarilor interioare, Art Deco Zone vine in intampinarea clientilor din toata tara cu servicii all inclusive (la cheie) de design interior dar si solutii personalizate, satisfacand astfel cele mai exigente gusturi si cerinte ale celor mai pretentiosi clienti.

Prin amenajarile interioare all inclusive, echipa Art Deco Zone se va ocupa de la A la Z de tot ceea ce tine de amenajari interioare, si anume: montaj instalatii electrice, montaj ferestre termopan, recompartimentari, montaj parchet laminat si lista poate continua. Lucrarile sunt efectuate pe baza unui proiect 3D discutat in prealabil cu clientul.

Art Deco Zone, firma de amenajari interioare mereu la curent cu noile tendinte!

Art Deco Zone, firma de amenajari interioare, tine cont in prezent de noile tendinte in materie de amenajari. Si orice firma specializata in acest domeniu trebuie sa fie la curent cu tot ceea ce tine de amenajari interioare, la fel cum este si Art Deco Zone. Tendinele pentru anul 2015 sunt urmatoarele:

  • in acest an se poarta stilul rustic, eco si stilul retro;
  • culorile care predomina in 2015 sunt gri si vernil pentru stilul retro, mov, mustar, roz, albastru insa culoarea vedeta a acestui an este marsala. Este foarte important insa, spre ce stil te orientezi.
  • pentru amenajarile interioare se folosesc numai materiale naturale, cum ar fi: lemnul, metalul si piatra naturala. Acestea sunt cele mai utilizate in acest an. La categoria lemnului, se va folosi lemnul vechi si reciclat, lemn nobil iar la capitolul piatra naturala  se va utiliza marmura alba, aceasta potrivindu-se perfect pentru amenajarea bailor si bucatariilor
  • elementele decorative, mai ales cele inspirate din natura sunt exceptionale, fiind armonioase si echilibrate. Se pune foarte mare accent in acest an pe imprimeurile florale dar si pe culori care seamana foarte mult cu natura, precum: albastrul cerului, verdele ori nuante de brun-roscat.
  • reciclarea este si ea prezenta in tendintele anului 2015 , fiind si ea utilizata pentru amenajarile interioare. Daca ai un obiect vechi de care ai si uitat, nu il arunca deoarece acesta poate deveni punctul de atractie al unei incaperi.

Pentru ca locuinta ta sa arate asa cum ai visat, apeleaza cu incredre la Art Deco Zone, firma de amenajari interioare Bucuresti!

Art Deco Zone, firma de amenajari interioare Bucuresti te va ajuta sa-ti implinesti visul. Cu ajutorul specialistilor in amenajari interioare, locuinta ta va arata asa cum ti-ai dorit. Indiferent de ideile pe care le ai, Art Deco Zone ti le va pune in practica. Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, la un pret atractiv, alege Art Deco Zone, firma de amenajari interioare Bucuresti. Pentru mai multe informatii acceseaza pagina web www.artdecozone.ro   Firma specializata in domeniul amenajarilor interioare isi asuma raspunderea in ceea ce face, garantandu-va calitatea serviciilor pentru ca dumneavoastra sa fiti multumiti de rezultat la finalul lucrarilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *