Accesorii mobila
March 22, 2015 posted by Lavinia Bilba

Amd Mob ofera mobila bucatarie la comanda Cluj!

Mobila-bucatarie-la-comanda-Cluj-qAOEMEsti in cautarea unui mobilier de calitate pentru casa ta? No, cum zic ardelenii, ai ajuns in locul potrivit. Daca esti din Cluj si vrei mobila bucatarie la comanda Cluj, poti apela cu incredere la Amd Mob. Acesti profesionisti  iti vor oferi tot sprijinul de care ai nevoie si vor asculta fiecare cerinta si necesitate a ta. Optand pentru mobila bucatarie la comanda Cluj vei putea gasi acel model care sa se potriveasca decorului si spatiului tau. Aceasta mobila de bucatarie va imbina cu succes eleganta si functionalitatea pentru a obtine confortul de care ai nevoie si pentru a te putea organiza cat mai eficient.

La Amd Mob ai libertatea de a-ti crea modelul de mobila pe care il doresti, iar in cazul in care nu stii pentru ce produse sa optezi echipa firmei iti ofera consultanta de care ai nevoie. Acesti specialisti vor stii cum sa iti ofere acele solutii de care ai nevoie pentru organizare spatiala si pentru optimizarea spatiului din bucataria ta. Toate serviciile si produsele oferite au un raport bun calitate-pret si se incadra perfect in limitele impuse de suprafata spatiului.

De ce sa apelezi la Amd Mob?

In primul rand, pentru ca echipa de specialisti ai firmei iti vor indeplini fiecare dorinta, iar bucataria ta va arata exact asa cum iti doresti. Vei putea alege cum sa iti compartimentezi dulapurile, poti alege culorile si combinatiile de culori potrivit stilului si personalitatii tale. In plus, mobilierul se executa de catre maestrii utilizand materiale de cea mai buna calitate, tipuri de lemn rezistent si atent ales pentru prelucrare. Poti fi sigur de ca vei obtine rezultatele de care ai nevoie datorita calitatii lemnului si varietatii de culori din care poti alege. Mobilierul se va asambla direct in spatiul respectiv, iar transportul este inclus in pretul lucrarii. Produsele sunt atent lucrate si finisate si ai posibilitatea de a alege piese de mobilier din lemn de calitate.

Piesele de mobilier satisfac orice cerinte in ceea ce priveste calitatea constructiva si functionala a designului creat. Mobilierul de bucatarie este executat exceptional si are o functionalitate aparte. Modelele de mobilier sunt executate in mai multe nuante de lemn, de diferite combinatii de materiale. Mai mult, acestia vor executa mobilier pentru electrocasnice incorporabile si pentru imbinari de precizie, pentru a folosi cat mai bine mobilierul existent in bucatarie.

Amd Mob – un mobilier de calitate!

Infiintata in Cluj Napoca, compania Amd Mob se ocupa de realizarea de mobilier la comanda pentru orice camera a casei tale, fie ca este vorba de bucatarie, baie, living, dormitor, camera copiilor si altele. Avand avantajul de a fi realizat la comanda, mobilierul de la Amd Mob este realizat cat mai ingenios oferind confortul de care ai nevoie. Designul modern si posibilitatile nelimitate de adaptare la spatiul in care locuiesti sunt cateva din insusirile pieselor de mobilier confectionate la Amd Mob. Lemnul care este utilizat este de cea mai buna calitate si materialele se pot combina pentru a obtine piese adaptate spatiului. Solicita asistenta echipei de specialisti Amd Mob pentru a afla mai multe detalii sau pentru a obtine o oferta de pret.

Datele de contact ale firmei Amd Mob

Adresa firmei: Str. Pietroasa, Nr. 2D, Apahida

Telefon: 0745 509 756

Email: office@amdmob.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *